GRATIS la o școală de vis!

Concurs de admitere

Dacă ești părinte, desigur, faci totul pentru a asigura copilului tău cea mai bună educație în mediul cel mai sănătos! Dacă ești elev de liceu, desigur, tu faci totul pentru a beneficia de aceasta!

Câștigă-ți locul gratuit participând la Concursul organizat de Liceul Moldo-Finlandez, în ziua de 17 august, ora 10:00! Înregistrează-te la telefon 060200480 sau accesând forma de înregistrare.

Toți participanții la Concurs beneficiază de REDUCERI fierbinți! Oferta este valabilă până în ziua de 24 august 2019, pentru clasele primare (0-4), clasele gimnaziale (5-9) și liceale (10-12).

Alegerea școlii potrivite este, probabil, una dintre cele mai complexe, interesante și responsabile decizii pe care ne-o asumăm.

Liceul Moldo-Finlandez asigură cele mai inovative oportunități educaționale, ocupă poziția cu promovabilitate 100% la BAC, clasându-se în topul celor mai prestigioase instituții din țară. Implementând modelul finlandez, care este cel mai performant din lume, creăm căi eficiente în vederea atingerii potențialului maxim în viață a fiecărui beneficiar (elev)!

Urmărește-ne: https://facebook.com/ElimulNou

Întreabă-ne: +373 60 200 480, info@elimulnou.md

Vizitează-ne: Calea Ieșilor 59, mun. Chișinău

Apreciem că ați ales să investiți în copilul Dumneavoastră!